If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Къде е това, че този бивш "Трол" нищо не ми говори?
може ли да живееш в Дружба и да не знаеш Трола Шегувам се.Пешеходния светофар след 68 СОУ преди светофара на линийте има пицария.Тя преди се водеше "Трол" защото имаше някакво огромно джудже(трол) над входа й
Сега се сетих - бяхте двама дето бутахте Опел-а.
Аз мислех подло да се шмугна в дясната лента и да изпреваря колоната, защото бях за надясно по линиите, ама вие ми осуетихте намеренията.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Сега се сетих - бяхте двама дето бутахте Опел-а.
Аз мислех подло да се шмугна в дясната лента и да изпреваря колоната, защото бях за надясно по линиите, ама вие ми осуетихте намеренията.
Снощи около 10:00, по Тракия от Вакарел към София, чак до Орлов мост, се изпреварвахме със 156 бордо от Стара Загора. И ако собственика на червен фиат купе с кончета на Ферари случайно чете тук - съсед си ми, обади се на лични да се запознаем.
Вчера, преди обяд на паркинга на ЖП Гара Варна Сива Алфа 145 с клубен стикер Има там и една червенка 146 леко чукната отляво, дето всеки ден е паркирана там
днес голямо бипкане
на Шипка синя 145или146 не видях точно
в Търново СИВА 145 ВТ5258.. с надпис АЛФА РОМЕО на задния прозорец
и още някоко по магистраката Търново София в участъка Търново-разклона за Абланица за Троян
да видим дали е имало някои съфорумец
днес голямо бипкане
на Шипка синя 145или146 не видях точно
Може да сме били с на cardinala синята 146, че пътувахме за Пловдив да огледаме(купим) на peiopetev дизеловата 145.И от събота кардинала е горд собственик и на AR 145 1.9 JTD.Да му е честита и много безавариини...
Comment